10 оригінальних салатів зі свіжими помідорами

10 оригінальних салатів зі свіжими помідорами

Додавайте до помідорів м’ясо, морепродукти, сир і фрукти і насолоджуйтеся незвичайними поєднаннями.

 

Салат з помідорами, куркою, беконом і заправкою з шпинату

DifficultyBeginner

Салат з помідорами, куркою, беконом і заправкою з шпинату

Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins

Складові:

 170 г шпинату
 1 столова ложка лимонного соку
 3 столові ложки майонезу
 4 столові ложки рослинної олії
 кілька скибочок білого хліба
 2 курячі грудки
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком
 6 скибочок бекону
 250 г невеликих помідорів
 кілька пір'їв зеленої цибулі

Приготування:

1

Подрібніть шпинат в блендері. Додайте лимонний сік і майонез і перемішайте до однорідної консистенції. Приберіть заправку в холодильник.

2

Розігрійте на сковороді половину масла, наріжте хліб великими шматочками і обсмажують до рум'яної скоринки, періодично перевертаючи.

3

Розігрійте масло, що залишилося, натріть курку приправами і викладіть на сковороду. Обсмажуйте 15-20 хвилин до повної готовності. Остудіть і наріжте великими кубиками.

4

Обсмажте бекон до хрусткої скоринки, викладіть на паперовий рушник, щоб стік жир, і дрібно наріжте.

5

Наріжте помідори великими шматочками. Змішайте їх з куркою, беконом, обсмаженою хлібом і рубаним луком. Полийте салат заправкою з шпинату.

Ingredients

 170 г шпинату
 1 столова ложка лимонного соку
 3 столові ложки майонезу
 4 столові ложки рослинної олії
 кілька скибочок білого хліба
 2 курячі грудки
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком
 6 скибочок бекону
 250 г невеликих помідорів
 кілька пір'їв зеленої цибулі

Directions

1

Подрібніть шпинат в блендері. Додайте лимонний сік і майонез і перемішайте до однорідної консистенції. Приберіть заправку в холодильник.

2

Розігрійте на сковороді половину масла, наріжте хліб великими шматочками і обсмажують до рум'яної скоринки, періодично перевертаючи.

3

Розігрійте масло, що залишилося, натріть курку приправами і викладіть на сковороду. Обсмажуйте 15-20 хвилин до повної готовності. Остудіть і наріжте великими кубиками.

4

Обсмажте бекон до хрусткої скоринки, викладіть на паперовий рушник, щоб стік жир, і дрібно наріжте.

5

Наріжте помідори великими шматочками. Змішайте їх з куркою, беконом, обсмаженою хлібом і рубаним луком. Полийте салат заправкою з шпинату.

Салат з помідорами, куркою, беконом і заправкою з шпинату

 

Салат з помідорами, моцарелою і кукурудзою

DifficultyBeginner

Салат з помідорами, моцарелою і кукурудзою

Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins

Складові:

 250 г помідорів чері
 100 г кульок моцарелли
 250 г консервованої або вареної кукурудзи
 1 пучок базиліка
 3 столові ложки червоного винного оцту
 2 столові ложки оливкової олії
 1 чайна ложка приправи «Італійські трави»
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком
 1 зубчик часнику

Приготування:

1

Розріжте помідори навпіл, а моцарелу - на четвертинки. Додайте кукурудзу і рубаний базилік. Змішайте оцет, масло, приправи і подрібнений часник. Полийте салат заправкою і добре перемішайте.

Ingredients

 250 г помідорів чері
 100 г кульок моцарелли
 250 г консервованої або вареної кукурудзи
 1 пучок базиліка
 3 столові ложки червоного винного оцту
 2 столові ложки оливкової олії
 1 чайна ложка приправи «Італійські трави»
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком
 1 зубчик часнику

Directions

1

Розріжте помідори навпіл, а моцарелу - на четвертинки. Додайте кукурудзу і рубаний базилік. Змішайте оцет, масло, приправи і подрібнений часник. Полийте салат заправкою і добре перемішайте.

Салат з помідорами, моцарелою і кукурудзою

 

Салат з помідорами і запеченими баклажанами

DifficultyBeginner

Салат з помідорами і запеченими баклажанами

Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins

Складові:

 2 баклажана
 2 столові ложки оливкової олії
 3 великих помідора
 ½ червоної цибулини
 1 лимон
 ½ пучка петрушки
 2 зубчики часнику
 сіль за смаком

Приготування:

1

Розріжте баклажани уздовж навпіл і викладіть на деко, застелене пергаментом. Змастіть їх 1 ложкою олії і поставте в розігріту до 190 ° C духовку на 20 хвилин. Потім остудіть і очистіть.

2

Наріжте баклажани і помідори однаковими кубиками. Додайте до них дрібно нарізану цибулю, сік цілого лимона, рубану петрушку, подрібнений часник, сіль і масло, що залишилося і перемішайте.

Ingredients

 2 баклажана
 2 столові ложки оливкової олії
 3 великих помідора
 ½ червоної цибулини
 1 лимон
 ½ пучка петрушки
 2 зубчики часнику
 сіль за смаком

Directions

1

Розріжте баклажани уздовж навпіл і викладіть на деко, застелене пергаментом. Змастіть їх 1 ложкою олії і поставте в розігріту до 190 ° C духовку на 20 хвилин. Потім остудіть і очистіть.

2

Наріжте баклажани і помідори однаковими кубиками. Додайте до них дрібно нарізану цибулю, сік цілого лимона, рубану петрушку, подрібнений часник, сіль і масло, що залишилося і перемішайте.

Салат з помідорами і запеченими баклажанами

 

Салат з помідорами, крабовими паличками і сиром

DifficultyBeginner

Салат з помідорами, крабовими паличками і сиром

Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins

Складові:

 200 г крабових паличок
 1 червоний болгарський перець
 2 великих помідора
 100 г твердого сиру
 1 зубчик часнику
 3 столові ложки майонезу

Приготування:

1

Наріжте крабові палички, перець і помідори невеликими смужками. Додайте до них тертий сир і подрібнений часник. Заправте салат майонезом і перемішайте.

Ingredients

 200 г крабових паличок
 1 червоний болгарський перець
 2 великих помідора
 100 г твердого сиру
 1 зубчик часнику
 3 столові ложки майонезу

Directions

1

Наріжте крабові палички, перець і помідори невеликими смужками. Додайте до них тертий сир і подрібнений часник. Заправте салат майонезом і перемішайте.

Салат з помідорами, крабовими паличками і сиром

 

Теплий салат з помідорами, оливками і фетою

DifficultyBeginner

Теплий салат з помідорами, оливками і фетою

Prep Time20 minsCook Time30 minsTotal Time50 mins

Складові:

 250 г сиру фета
 200 г смачного хліба
 500 г помідорів (блюдо буде виглядати цікавіше, якщо взяти помідори різних кольорів і розмірів)
 жменю оливок
 3-4 столові ложки оливкової олії
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком
 ½ пучка базиліка

Приготування:

1

Розламайте фету і хліб на великі шматочки. Наріжте помідори великими часточками. Змішайте ці інгредієнти з оливками в глибокій формі для випікання.

2

Полийте маслом, приправте і поставте в розігріту до 180 ° C духовку на 30 хвилин. Перед подачею посипте салат листям базиліка.

Ingredients

 250 г сиру фета
 200 г смачного хліба
 500 г помідорів (блюдо буде виглядати цікавіше, якщо взяти помідори різних кольорів і розмірів)
 жменю оливок
 3-4 столові ложки оливкової олії
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком
 ½ пучка базиліка

Directions

1

Розламайте фету і хліб на великі шматочки. Наріжте помідори великими часточками. Змішайте ці інгредієнти з оливками в глибокій формі для випікання.

2

Полийте маслом, приправте і поставте в розігріту до 180 ° C духовку на 30 хвилин. Перед подачею посипте салат листям базиліка.

Теплий салат з помідорами, оливками і фетою

 

Салат з помідорами, креветками і квасолею

DifficultyBeginner

Салат з помідорами, креветками і квасолею

Prep Time20 minsCook Time20 minsTotal Time40 mins

Складові:

 2-3 столові ложки оливкової олії
 450 г очищених креветок
 400 г консервованої білої квасолі
 200 г помідорів чері
 1 червона цибулина
 ¾ чайної ложки тертої лимонної цедри
 1 пучок руколи
 3 столові ложки червоного винного оцту
 120 мл оливкової олії
 2 зубчики часнику
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком

Приготування:

1

На сковороді розігрійте олію на сильному вогні. У кілька підходів обсмажте креветки до золотистого кольору. У миску для салату викладіть квасоля, попередньо злив з неї рідину, половинки помідорів, дрібно нарізану цибулю, лимонну цедру і рукколу. Додайте остиглі креветки.

2

Змішайте оцет, масло, подрібнений часник, сіль і перець. Полийте цією заправкою салат і добре перемішайте.

Ingredients

 2-3 столові ложки оливкової олії
 450 г очищених креветок
 400 г консервованої білої квасолі
 200 г помідорів чері
 1 червона цибулина
 ¾ чайної ложки тертої лимонної цедри
 1 пучок руколи
 3 столові ложки червоного винного оцту
 120 мл оливкової олії
 2 зубчики часнику
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком

Directions

1

На сковороді розігрійте олію на сильному вогні. У кілька підходів обсмажте креветки до золотистого кольору. У миску для салату викладіть квасоля, попередньо злив з неї рідину, половинки помідорів, дрібно нарізану цибулю, лимонну цедру і рукколу. Додайте остиглі креветки.

2

Змішайте оцет, масло, подрібнений часник, сіль і перець. Полийте цією заправкою салат і добре перемішайте.

Салат з помідорами, креветками і квасолею

 

Салат з помідорами, нутом, авокадо і гранатом

DifficultyBeginner

Салат з помідорами, нутом, авокадо і гранатом

Prep Time15 minsCook Time5 minsTotal Time20 mins

Складові:

 ¼ пучка зеленої цибулі
 ¼ пучка петрушки
 250 г помідорів чері
 2 стиглих авокадо
 1 жовтий болгарський перець
 ½ граната
 250 г консервованого або вареного нуту
 3 столові ложки оливкової олії
 3 столові ложки лимонного соку
 1 зубчик часнику
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком

Приготування:

1

Дрібно наріжте цибулю і петрушку. Розріжте навпіл помідори. Наріжте кубиками авокадо і болгарський перець. Викладіть ці інгредієнти в миску для салату, додайте зерна граната і нут.

2

Змішайте масло, лимонний сік, подрібнений часник, сіль і мелений перець. Полийте заправкою салат і ретельно перемішайте.

Ingredients

 ¼ пучка зеленої цибулі
 ¼ пучка петрушки
 250 г помідорів чері
 2 стиглих авокадо
 1 жовтий болгарський перець
 ½ граната
 250 г консервованого або вареного нуту
 3 столові ложки оливкової олії
 3 столові ложки лимонного соку
 1 зубчик часнику
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком

Directions

1

Дрібно наріжте цибулю і петрушку. Розріжте навпіл помідори. Наріжте кубиками авокадо і болгарський перець. Викладіть ці інгредієнти в миску для салату, додайте зерна граната і нут.

2

Змішайте масло, лимонний сік, подрібнений часник, сіль і мелений перець. Полийте заправкою салат і ретельно перемішайте.

Салат з помідорами, нутом, авокадо і гранатом

 

Салат з помідорами, болгарським перцем і сиром

DifficultyBeginner

Салат з помідорами, болгарським перцем і сиром

Prep Time5 minsCook Time5 minsTotal Time10 mins

Складові:

 150 г сиру
 кілька пір'їв зеленої цибулі
 1 зелений болгарський перець
 1 великий помідор
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком

Приготування:

1

Додайте до сиру рубаний лук, нарізані кубиками перець і помідор. Приправте сіллю і перцем і перемішайте.

Ingredients

 150 г сиру
 кілька пір'їв зеленої цибулі
 1 зелений болгарський перець
 1 великий помідор
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком

Directions

1

Додайте до сиру рубаний лук, нарізані кубиками перець і помідор. Приправте сіллю і перцем і перемішайте.

Салат з помідорами, болгарським перцем і сиром

 

Салат з помідорами, огірками і яловичиною

DifficultyBeginner

Салат з помідорами, огірками і яловичиною

Prep Time20 minsCook Time30 minsTotal Time50 mins

Складові:

 4 столові ложки рослинної олії
 500 г яловичого фаршу
 2 чайні ложки насіння кунжуту
 1 чайна ложка зіри
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком
 1 огірок
 6 середніх помідорів
 200 г помідорів чері
 2 столові ложки лимонного соку
 1 червона цибулина
 4-5 столових ложок жирних вершків або сметани
 кілька гілочок м'яти

Приготування:

1

Розігрійте на сковороді половину масла і обсмажуйте фарш, періодично помішуючи, поки він не підрум'яниться і не стане розсипчастим. Подрібніть кунжут і зіру в ступці. Додайте до м'яса цю суміш, а також сіль і перець і добре перемішайте. Можна додати інші приправи на ваш смак.

2

Очистіть огірок і наріжте невеликими кубиками. Наріжте помідори великими часточками. Викладіть овочі на блюдо сервіровки, полийте олією і лимонним соком.

3

Викладіть на овочі обсмажену яловичину і тонкі кільця цибулі. Полийте салат вершками або сметаною і прикрасьте листям м'яти.

Ingredients

 4 столові ложки рослинної олії
 500 г яловичого фаршу
 2 чайні ложки насіння кунжуту
 1 чайна ложка зіри
 сіль за смаком
 мелений чорний перець - за смаком
 1 огірок
 6 середніх помідорів
 200 г помідорів чері
 2 столові ложки лимонного соку
 1 червона цибулина
 4-5 столових ложок жирних вершків або сметани
 кілька гілочок м'яти

Directions

1

Розігрійте на сковороді половину масла і обсмажуйте фарш, періодично помішуючи, поки він не підрум'яниться і не стане розсипчастим. Подрібніть кунжут і зіру в ступці. Додайте до м'яса цю суміш, а також сіль і перець і добре перемішайте. Можна додати інші приправи на ваш смак.

2

Очистіть огірок і наріжте невеликими кубиками. Наріжте помідори великими часточками. Викладіть овочі на блюдо сервіровки, полийте олією і лимонним соком.

3

Викладіть на овочі обсмажену яловичину і тонкі кільця цибулі. Полийте салат вершками або сметаною і прикрасьте листям м'яти.

Салат з помідорами, огірками і яловичиною

 

Пряний салат з помідорами, руколою, персиком і тофу

Пряний салат з помідорами, руколою, персиком і тофу

Складові:

 2 зелених перцю чилі
 120 мл води
 120 мл рисового оцту
 1 чайна ложка цукру
 сіль за смаком
 120 мл + 3 столові ложки оливкової олії
 170 г тофу
 2 великих помідора
 2 персика
 1 пучок руколи
 ½ пучка базиліка
 1 столова ложка соєвого соусу
 1 столова ложка лаймового соку
 1 столова ложка тертого свіжого імбиру
 1 чайна ложка гірчиці

Приготування:

1

Наріжте чилі тонкими кружечками і перекладіть в жароміцний посуд. В іншу ємність влийте воду і оцет, додайте цукор і ½ чайної ложки солі. Доведіть до кипіння, періодично помішуючи, щоб розчинився цукор. Полийте гарячою сумішшю чилі і залиште на 15 хвилин, поки перець не охолоне до кімнатної температури.

2

У сковороді розігрійте масло. Наріжте тофу кубиками і обсмажують на помірному вогні, періодично перевертаючи, близько 5 хвилин. Тофу повинен підрум'янитися з усіх боків. Приправте його сіллю.

3

Наріжте помідори тонкими кружечками, а персики - невеликими шматочками. Викладіть їх на блюдо сервіровки, додайте остиглі тофу і чилі, рукколу і листя базиліка.

4

Змішайте соєвий соус, сік лайма, імбир, гірчицю і масло, що залишилося і полийте салат вийшла заправкою.

Ingredients

 2 зелених перцю чилі
 120 мл води
 120 мл рисового оцту
 1 чайна ложка цукру
 сіль за смаком
 120 мл + 3 столові ложки оливкової олії
 170 г тофу
 2 великих помідора
 2 персика
 1 пучок руколи
 ½ пучка базиліка
 1 столова ложка соєвого соусу
 1 столова ложка лаймового соку
 1 столова ложка тертого свіжого імбиру
 1 чайна ложка гірчиці

Directions

1

Наріжте чилі тонкими кружечками і перекладіть в жароміцний посуд. В іншу ємність влийте воду і оцет, додайте цукор і ½ чайної ложки солі. Доведіть до кипіння, періодично помішуючи, щоб розчинився цукор. Полийте гарячою сумішшю чилі і залиште на 15 хвилин, поки перець не охолоне до кімнатної температури.

2

У сковороді розігрійте масло. Наріжте тофу кубиками і обсмажують на помірному вогні, періодично перевертаючи, близько 5 хвилин. Тофу повинен підрум'янитися з усіх боків. Приправте його сіллю.

3

Наріжте помідори тонкими кружечками, а персики - невеликими шматочками. Викладіть їх на блюдо сервіровки, додайте остиглі тофу і чилі, рукколу і листя базиліка.

4

Змішайте соєвий соус, сік лайма, імбир, гірчицю і масло, що залишилося і полийте салат вийшла заправкою.

Пряний салат з помідорами, руколою, персиком і тофу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *